Van A tot Z een groot succes!

Zomer 2022: De  Andorra trektocht van Andrea…..

Van A tot Z een groot succes!!  Door Frankrijk, Andorra en Spanje.
Flora, fauna, de bergen fantastisch. Wij hebben gemzen, marmotten en lammergieren gezien. 10 soorten koeien, koudbloed paarden en ezels, allemaal voorzien van een bel. De routes zeer afwisselend. Het eten en drinken perfect verzorgd, ook voor mij als vegetariër. Slaapplaatsen van 4* hotels tot schuilplaats kamer met 4 stapelbedden. Soms luxe, soms slaapzak. Mathieu is een goede berggids en paarden zijn goed afgericht en Ankie leuke lieve gastvrouw die lekker kan koken. Het weer was op één buitje na ook prima. De groep was erg gezellig. En de paarden waren top. Respect voor de harde werkers.
Het reisbureau in Nederland is ook erg behulpzaam. Je kunt dag en nacht bellen.
Ik heb een prachtig avontuur beleefd. Ben mijzelf tegengekomen op een hele positieve manier en heb iets teruggevonden, mezelf in de puurste vorm. Ik ben alleen gereisd, maar heb mij geen moment alleen gevoeld. Het was helemaal af. Maar het mooiste is en blijft UFO. Alsof ik in een spiegel keek. Mijn grote vriend uit de Pyreneeën. Samen waren wij 75 jaar!!
Tot volgend jaar!!
Van A tot Z een groot succes