2018 Topjaar

het trektochtenseizoen 2018 was een topjaar voor Equi-Sud. Veel deelnemers hebben genoten van de prachtige tochten. Avontuurlijk, prachtige natuur, heerlijk eten, super paarden en een professionele gids waren de vele reacties. En natuurlijk zijn er dingen die nog beter kunnen en daar werken we aan. Voor 2019 hopen we daarom op een nog mooier trektochtenjaar te paard door het schitterende berglandschap van de Pyreneeën. De paarden gaan nu op vakantie in een lager gedeelte van de Pyreneeën. In 6 dagen worden de paarden daar naar toe onder de man gereden. De laatste tocht van dit jaar. Maar volgend jaar vanaf half mei staan ze weer klaar om jullie te laten genieten van de avontuurlijke tochten door het ongerepte hooggebergte van de Pyreneeën.

Je kan nu al weer boeken en ontvang dan de vroegboekkorting!