Iedere keer weer een Topjaar

Veel deelnemers genieten van de prachtige tochten. Avontuurlijk, overweldigende natuur, heerlijk eten, super paarden en een professionele gids waren de vele reacties in de afgelopen jaren En natuurlijk zijn er dingen die nog beter kunnen en daar werken we aan. Daarom zijn we elk jaar op zoek naar nieuwe en mooie trektochten te paard door het schitterende berglandschap van de Pyreneeën. De paarden gaan elke winter op vakantie in een lager gedeelte van de Pyreneeën. In 6 dagen worden de paarden daar naar toe onder de man gereden. De laatste tocht van het jaar. Maar volgend jaar vanaf half mei staan ze weer klaar om jullie te laten genieten van de avontuurlijke tochten door het ongerepte hooggebergte van de Pyreneeën.

Boek bijtijds voor zo’n fantastische paardrijdvakantie. En boek je voor 15 februari dan ontvang je ook nog eens een vroegboekkorting !