Waarom Equi-Sud

Waarom ga je helemaal naar de Pyreneeën om zo’n paardrijdvakantie te ondernemen? Omdat we nu eenmaal in Nederland niet zo’n fantastisch gebergte hebben om zo’n trektocht te kunnen maken.

Equi-Sud Promotie Nederland adviseert alleen maar over paardrijdvakanties in de Pyreneeën. Waarom? Omdat we juist van deze, in onze ogen perfecte, bestemming nu eenmaal alle “ins en outs” weten. Zodoende kunnen we al je vragen beantwoorden, vooral omdat we zelf hebben meegemaakt, hoe bijzonder een dergelijke ervaring op de rug van een paard in een overweldigend berglandschap telkens weer is!

Ter plaatse is er een professionele organisatie, die niets aan het toeval over zal laten en er voor zorgt dat je vakantie bij Equi-Sud in vertrouwde handen is. Zo blijven er dus weinig of geen vraagtekens meer over en kun je onbezorgd en goed voorbereid genieten van een heel speciale vakantie die je niet snel zal vergeten.

Zomer
In Les Angles en in de omgeving zijn er tal van activiteiten om je, naast het dagtochtenprogramma bij Equi-Sud, in de zomer te vermaken. Activiteiten ter plaatse zijn tennis, zwemmen in het meer, surfen, zeilen, boogschieten, prachtige wandeltochten in de bergen en mountainbiken. Zelfs deltavliegen of zweefvliegen behoort tot de mogelijkheden. Je kunt het dierenpark bezoeken of een excursie maken naar de beroemde zonneoven van Odeillo. Een rit met het toeristische treintje, de z.g. ‘Train Jaune’ is een belevenis.

Winter
In de winter, van november tot en met april, is de gîte van Equi-Sud geopend voor wintersportgasten omdat Les Angles een bekend ski-oord in de Pyreneeën is. Met de vele sneeuwkanonnen is het een vrij sneeuwzeker skigebied. Meer weten? Laat het ons weten en we doen je een aantrekkelijk aanbod.