Dagtochtenprogramma

Vind je een trektocht iets te veel en wil je ook nog wat andere activiteiten ondernemen? Dan is het dagtochtenprogramma iets voor jou!
Vanuit de gîte van Equi-Sud kan er van maandag tot en met vrijdag dagelijks een tocht gemaakt worden van 3 tot 4 uur onder leiding van een ervaren gids. Bijvoorbeeld voor mensen die een halve dagtocht te paard willen combineren met andere activiteiten in de omgeving.
Natuurlijk is bij Equi-Sud ook de niet-ruiter van harte welkom. Op die manier hebben we voor een ieder met verschillende interesses ook een oplossing. Het verblijf in de gîte is op basis van volpension. Daar er twee keer per dag zo’n halve dagtocht wordt gemaakt is dit programma zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden. Van half mei tot eind oktober kun je een halve dagtocht te paard uitstekend combineren met tal van andere activiteiten in de directe omgeving van de gîte.
De aankomst voor dagtochtenprogramma is op zondag en je vertrekt de daarop volgende zaterdag,maar het verblijf in de gîte kan ook worden verlengd.

Foto’s