We genieten nog steeds na

De reis is al weer een aantal weekjes geleden maar het was er nog niet van gekomen om jullie een bericht te sturen. We genieten nog steeds na van deze geweldige ervaring. De reis naar Barcelona en vervolgens met de trein naar Puigcerda is prima te doen. Aansluitingen met de trein zijn goed. Kirsten stond ons al op te wachten bij het station toen we aankwamen.

Bij Equi-sud werden we hartelijk en gastvrij ontvangen door Kirsten en Olivier. Wat een geweldige mensen zijn dit! En wat een mooie plek. Alles werd ons goed uitgelegd wat betreft de paarden en het zadelen en rijden. Judith mocht op Jamaica en ik reed op Gotcha. paarden zijn echt super braaf en we hebben de hele week genoten van hun vaste tred, de mooie ritten, uitzichten en de geweldige locaties en dit alles onder goede begeleiding van Olivier.

We vinden het jammer dat het al weer achter ons ligt. We hopen dat we volgend jaar weer naar Les Angles kunnen voor een andere mooie rit.

Bedankt en hartelijke groeten,

Judith vd Broek en Carole Tefij