Ik kan niet wachten tot de volgende keer

Inmiddels al aardig wat tochten gemaakt bij Equisud en paardrijden in de Pyreneen bij Oliver en Kerstin is helemaal geweldig! De paarden worden super verzorgd en dat zie je zeker terug in het plezier dat de paarden hebben tijdens de trektocht. Ze zijn hartstikke braaf maar op zijn tijd een galopje vinden ze ook heerlijk. Je hebt al snel een band met je ‘eigen’ paard.

De natuur is erg mooi en te paard maak je op een dag heel wat kilometers dus je ziet heel veel. Tijdens de lunch in de bergen gaan de paarden los en geniet je van heerlijk eten wat meegenomen wordt in zadeltassen. Ook heb je overdag voldoende tijd om foto’s te nemen en van de uitzichten te geniet. ’s avonds slaap je in een gite of hotel, allemaal even sfeervol op hun eigen manier.
Leuke bijeenkomst is dat de fransen dol zijn op eten, echt genieten. Ook op de gite in Les Angles is het eten erg belangrijk en samen aan de lange tafel is het vooral gezellig en worden er spannende verhalen verteld. Je voelt je er gelijk thuis door de gastvrijheid! Ik kan niet wachten tot de volgende keer…

Groetjes Esther